Hvem er jeg?

Jeg er født i 1976 og har haft privat praksis i Herning midtby i 12 år. Jeg blev uddannet psykolog cand.psych. i 2003, er autoriseret ved Dansk Psykolognævn og er medlem af fagforbundet Dansk Psykologforening.

Tidligere har jeg arbejdet i Psykiatrien i Herning, en familierådgivning i Ålborg og på en somatisk kriseafdeling under Odense Universitetshospital.

Jeg har en 3-årig videreuddannelse som gestaltterapeut hos psykolog Mikael Sonne, et 1-årigt træningsforløb hos teolog og gestaltterapeut Bent Falk, og jeg deltager løbende i kurser, workshops og efteruddannelse for at videreuddanne mig og opretholde et højt fagligt niveau.

I mine samtaler arbejder jeg primært med voksne. Mit fokus er at lytte til dig, forstå dig og så prøve at hjælpe dig videre. Dette kan både ske ved at hjælpe dig til at acceptere de problemer og vilkår du står i, samt at finde muligheder for forandring. Jeg er en livsglad og nysgerrig person, der nyder at tale med de mennesker, jeg møder i min praksis.

Jeg laver også en del individuel supervision, primært af andre faggrupper, fx. sygeplejersker, socialrådgivere mm., og jeg har også haft flere tværfaglige supervisionsgrupper under psykiatrien i Holstebro.

Metodemæssigt arbejder jeg med en blanding af disse metoder, alt efter hvad du har brug for:

  • Gestaltterapeutisk (lytter til dig, forstår dig, hjælper dig til at acceptere dig selv og dine vilkår og derved hjælpe dig videre og finde muligheder for forandring)
  • Hypnoterapi, primært i forhold til stress og angst (fysisk og mental afslapning i form af mindfulness samt redskaber til at afhjælpe problemet)
  • Kognitivt (vi ser på sammenhængen mellem dine tanker, dine følelser og din adfærd og teknikker til at løse problemet)
  • Coaching (teknikker til at se muligheder og skabe forandring).

Jeg er behandler i Homøopatisk Medicin, og forhandler det i klinikken. Hermed kan du opnå hurtig lindring fra stress, angst, nervøsitet, depression, søvnløshed, eksamensangst mm. Der er ligeledes hjælp at hente til mange fysiske lidelser, fx. gigt, sportsskader, overgangsalder osv.

Jeg har ydernummer under Den Offentlige Sygesikring og samarbejder med flere forsikringsselskaber, bla. Skandia og Danica Pension.