Hvem er jeg?

Jeg er autoriseret psykolog og har haft psykolog praksis i Herning midtby i 16 år.

Jeg har en bred erfaring både fra tidligere ansættelser og gennem mange år som praktiserende psykolog. I mine samtaler arbejder jeg primært med voksne. Mit fokus er at lytte til dig, forstå dig og så prøve at hjælpe dig videre. Dette kan både ske ved at hjælpe dig til at acceptere de problemer og vilkår du står i, samt at finde muligheder for forandring. Jeg er en livsglad og nysgerrig person, der nyder at tale med de mennesker, jeg møder i min praksis.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og netop akkrediteret af IKAS (kvalitetsstandard). Herudover har jeg en 3-årig efteruddannelse som gestaltterapeut, et kognitivt diplom, en uddannelse i hypnoterapi (mindfullness) samt træning i coaching. Jeg deltager løbende i kurser, workshops og efteruddannelse for at videreuddanne mig og opretholde et højt fagligt niveau. Aktuelt er jeg ved at uddanne mig til naturmediciner.

Metodemæssigt arbejder jeg med en blanding af disse metoder – alt efter hvad du har brug for.

  • gestaltterapi (vi undersøger de mønstre du har lært at bruge i livet, og så kan du  træffe andre valg, når disse mønstre bliver tydelige)
  • kognitiv terapi (vi kigger på sammenhængen mellem dine tanker, følelser og adfærd og teknikker til at ændre disse, hvor det er hensigtsmæssigt)
  • hypnoterapi (du lærer at finde ro og kunne slappe af, primært til stress, angst og kriseoplevelser)
  • coaching (vi kigger på hvilken vej du skal gå, og hvad der er det rigtige for dig. Jeg hjælper dig med at gøre det tydeligt).

Tidligere arbejdsforhold:

  • coaching af medarbejdere hos Worklife Partners
  • akut krisepsykolog hos Falck Healthcare
  • supervisor i psykiatrien i Holstebro
  • psykiatrien i Herning
  • familierådgivning i Ålborg
  • somatisk afdeling på Odense Universitetshospital

Jeg har ydernummer under Den Offentlige Sygesikring og samarbejder med flere forsikringsselskaber, bla. Skandia, Vestjyllands Forsikring og Danica Pension.